

- Но то ходи след вас!
- Е, то и вие ходите след мен!

- Искам, мълча!
- Е, виждаш ли? Искаш, а си мълчиш!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Има няколко варианта на тази рецепта, като можете да напълните гевреците със сирене, маслини или да ги оставите натурални
Турският сладкиш се прави от хрупкаво тесто, течен шоколадов крем и ядки
Правя ги през ден за закуска
Подходяща е като гарнитура към много ястия, а можете просто да я намажете на филийка препечен хляб
Сервира се с два вида сосове, салата, нарязани зеленчуци и увито в плосък хляб
Има много лесни начини
Този дебел турски хляб, известен с меката си текстура и невероятния си вкус, е истинска сензация в Турция
Тя се прави с кисело мляко, става сочна и много вкусна
Предлагаме ви полезна информация, която ще ви помогне както да запазите и да умножите наличните си пари, така и да привлечете много повече
Представям ви технологията на приготвяне на пищен пшеничен хляб със сирене